ETT KOMPLETT SORTIMENT AV KONTOR- OCH DATORGLAS 

FÄRRE TRÖTTA ÖGON OCH  BÄTTRE SYNKOMFORT

 Med BBGR's glas för skärmbruk kan vi erbjuda optimal komfort och färre trötta ögon framför skärmar. Kombinerat med ytbehandlingen Neva ™ Max Blue UV ger glasen en bättre kontrast och skyddar mot skadligt blått ljus.

EasyWork

EasyWork är ett progressivt glas där synområdet är anpassat och optimerat för dagens digitala behov. Rekommenderas för dagligt arbete, då det finns behov för skarpt seende på nära, medel och långt avstånd.

 

 

EasyWork Progressive ger optimal synkomfort och hållning, vilket minskar risken för trötta ögon och nacksmärta.  

EasyWork Mid Distance

EasyWork Mid Distance ger en bekväm och naturlig arbetsställning, med breda zoner och ett bra seende på när- och mellanavstånd. 

 

 

Med EasyWork™ Mid Distance är det möjligt att hålla huvudet i en naturlig ställning, vilket ökar komforten och minimerar risken för nacksmärtor.

Pulseo Single Vision

Pulseo är vår nästa generation av enkelslipade glas, speciellt anpassade för synbeteendet hos 18-40 åringar, vilka använder digitala enheter i en stor omfattning. Den extra plusstyrkan i glasets nedre del ger avlastning som hjälper dig behålla skärpan och ger avslappnade ögon.

Pulseo är vår nästa generation av enkelslipade glas som hjälper dig behålla skärpan och ger avslappnade ögon. 

EasyFun™ Single Vision för barn

EasyFun™ är ett enkelslipat glas, idealiskt för barn och ungdomar som spenderar mycket tid framför digitala enheter.  Designen ger optimal skärmkomfort genom att minska belastningen på ögonen. 

EasyFun™ skyddar mot skadligt blått ljus och är lämpligt för barn.