UPPLEV

ETT KLARARE SEENDE

Att välja rätt ytbehandling är viktigt för att få ut det bästa av ditt glas. BBGR har ett brett sortiment av ytbehandlingär, var och en utformad för ett specifikt behov eller miljö.

BBGR's ytbehandlingär  skyddar dina ögon och dina glas samtidigt!

NEVA® MAX UV

Neva® Max UV ger ett komplett skydd mot UV-strålar och gör glaset motståndskraftigt mot repor och slitage. Ytbehandlingen är ett bra val för användaren som vill ha ett dagligt UV-skydd och optimal synkomfort.

 

Effektivt skydd mot repor och UV-strålar varje dag

NEVA® MAX BLUE UV

Neva® Max Blue är speciellt anpassat för digitala behov, då det reducerar blått ljus som avges av skärmar och som orsakar irriterade ögon. Neva® Max Blue UV ger ett bekvämt seende, bästa möjliga klarhet och skydd mot solens UV-strålar. 

 

 

Bästa synkomfort och skydd när du använder digitala skärmar

DIAMS® CLEAR UV

Diams® Clear UV är en basbehandling med god kvalitet i förhållande till priset. Kombinationen av hårdyta och antireflexlager med en svagt grön restreflex, gör detta till ett populärt val.

Klara glas och UV-skydd till ett förmånligt pris

NEVA MAX® SUN UV

Neva® Max Sun UV kan levereras på alla solglas och har hårdlack på båda sidor av glaset, antireflexbehandling på glasets baksida samt ett extra UV- skydd. 

Anti-reflex för dina solglas

NEVA® MAX UV NIGHT DRIVE BOOST

Neva® Max UV Night Drive Boost är ett bra val för de klara vardagsglasen, för användning både natt och dag. Ytbehandlingen minskar signifikant den bländning som orsakas av strålkastare från andra fordon och gatljus på natten. 

 

 

 

En ytbehandling för dina vardagsglas, som gör att du känner dig bekvämare att köra på natten